Het aanbod op de Amsterdam Golf Show is als vanouds groot. Of je nu komt om koopjes te scoren, om sfeer te proeven, of om vooral lekker zelf aan de slag te gaan, je kan de nodige tijd stukslaan op het evenement. Op de driving range of op de greens kunt u aan de slag gaan. Voor een fitting of APK van je huidige set kun je terecht bij Hans Lemmens International Golf Fitting Centre.
Tal van binnen- en buitenlandse golfbanen presenteren zich, of het nu gaat om de baan bij u om de hoek of op de meest exotische eilanden, er is overal informatie over te verkrijgen.
Als u naar materialen zoekt dan zit u helemaal goed, alles is er te koop tegen scherpe aanbiedingsprijzen. Van een zakje tees tot de meest moderne buggies, van een handschoen tot een complete set clubs.
Greenfees, lidmaatschappen, allemaal te kust en te keur en tegen speciale condities tijdens dit volledig op de golf liefhebber gerichte event.
Ook kunt u zich bij diverse organisaties aanmelden voor leuke toernooien
, wedstrijden en trips.Dat golfers graag een luxe leventje leiden is geen geheim.
Vandaar dat ook enkele lifestyle aanbieders zich hebben gemeld om hun aanbod aan de bezoekers te kunnen demonstreren en promoten

Zie hieronder de actuele lijst met exposanten voor de Amsterdam Golf Show 2018

Geen weblinks gevonden