Succesvolle editie Amsterdam Golf Show

De negende editie van de Amsterdam Golf Show trok het afgelopen weekend ruim vierduizend enthousiaste golfers naar Borchland.

De nieuwe locatie bleek een schot in de roos voor de organisatie van het evenement, en ook het weer werkte behoorlijk mee waardoor zowel de binnen- als de buitenactiviteiten op ruime aandacht mochten rekenen.

Het was twee dagen lang een drukte van belang bij de diverse stands in de Expo hal waar aanbieders van allerlei producten en diensten verzameld waren. Op de drivingrange kon met nieuw materiaal worden getest, de NGF was aanwezig om lesjes te geven en vermaakte de kinderen met de Fun Factory, en wie op koopjesjacht was kon goed slagen.

‘De reacties van zowel standhouders als bezoekers waren overwegend positief’, zegt organisator Arthur Beerendonk. ‘Het was in verband met de Auto RAI op momenten lastig om Borchland te bereiken, maar al met al denk ik dat we met deze locatie een goede zet hebben gedaan. De gratis toegang, het parkeren op het terrein, de combinatie van binnen- en buitenactiviteiten, ik denk dat het de goede formule  is.’